Welkom bij Studio Koekoek het warme nest voor Nederlandse gezinnen in Noord Londen. Ik ben Tatjana Hoofs, het brein achter de organisatie. Studio Koekoek is net zo veelzijdig en creatief als ik. Kijk rond op de website en ontdek wat Studio Koekoek allemaal te bieden heeft. 

Dat is Nederland(s)

Wanneer je als Nederlands kind opgroeit in een ander land, mis je een groot deel van de Nederlandse cultuur. Studio Koekoek vindt het leuk en belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om hiervan te proeven. Daarom organiseerd Studio Koekoek onder de naam DAT IS NEDERLAND(S)! Nederlandse speelgroepen op diverse plekken in Londen. 

Lees verder

Kinderen
Over mij

Over mij

Hoi ik ben Tatjana Hoofs, gedragspecialiste en kinder coach. In de zomer van 2012 nam ik een sprong in het diepe door mijn baan op te zeggen en voor de liefde naar Londen te verhuizen. In Londen maakte ik de keuze om mijn jaren lange ervaring als manager van twee vooraanstaande buitenschoolse opvangcentra, en gedragsspecialiste toe te passen en besloot ik Studio Koekoek op te richten. Inmiddels zijn we vier jaar en twee kinderen verder :)

Lees verder

EVERYONE IS A GENIUS. BUT IF YOU JUDGE A FISH ON ITS ABILITY TO CLIMB A TREE IT WILL LIVE ITS WHOLE LIFE BELIEVING THATS IT IS STUPID.

Albert Einstein

Volg het nieuws op: