Welkom bij Studio Koekoek! De handige helper voor internationale families in 's-Hertogenbosch. We kennen de uitdagingen die gepaard gaan met verhuizen naar en wonen in het buitenland, vooral met kinderen op sleeptouw. Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar en ik ken de weg in de stad. Door mijn kennis en kunde te delen hoop ik dat u zich welkom voelt.

Ook als u gesetteld bent in 's-Hertogenbosch, zal Studio Koekoek een bron van informatie voor u blijven. U bent onderdeel van onze tribe geworden en wij stellen u graag aan de andere voor. Daarnaast zijn wij er wanneer je ons nodig hebt. Kortom kom maar in het warme nest van Studio Koekoek. 

Ik kijk er naaruit je te ontmoeten. 

Warme groet,

Tatjana 

Dat is Nederland(s)

Wanneer je als Nederlands kind opgroeit in een ander land, mis je een groot deel van de Nederlandse cultuur. Studio Koekoek vindt het leuk en belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om hiervan te proeven. Daarom organiseerd Studio Koekoek onder de naam DAT IS NEDERLAND(S)! Nederlandse speelgroepen op diverse plekken in Londen. 

Lees verder

Kinderen
Over mij

Over mij

Hoi ik ben Tatjana Hoofs, gedragsspecialiste en kindercoach. Jaren geleden ruilde ik 's-Hertogenbosch in voor London en via Singapore ben ik nu met mijn inmiddels vijfkoppige gezin terug in mijn oude vertrouwde nest.

Lees verder

WELCOME, May All Who Enter As Guest Leave As Friends

Volg het nieuws op: