Welkom bij Studio Koekoek! De hulpzame service voor expat families in 's-Hertogenbosch. We kennen de uitdagingen die gepaard gaan met verhuizen naar het buitenland, vooral met kinderen op sleeptouw. Als geboren en getogen Bosschenaar ken ik de weg en deel ik graag mijn ervaring zodat u zich welkom voelt.

Zolang als u in 's-Hertogenbosch woont zal Studio Koekoek een betrouwbare informatie bron blijven, maar we zullen zorgen voor een sociaal vangnet. Kortom kom maar in het warme nest van Studio Koekoek.  Een thuis weg van huis.

Dat is Nederland(s)

Wanneer je als Nederlands kind opgroeit in een ander land, mis je een groot deel van de Nederlandse cultuur. Studio Koekoek vindt het leuk en belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om hiervan te proeven. Daarom organiseerd Studio Koekoek onder de naam DAT IS NEDERLAND(S)! Nederlandse speelgroepen op diverse plekken in Londen. 

Lees verder

Kinderen
Over mij

Over mij

Hoi ik ben Tatjana Hoofs, gedragsspecialiste en kindercoach. Jaren geleden ruilde ik 's-Hertogenbosch in voor London en via Singapore ben ik nu met mijn inmiddels vijfkoppige gezin terug in mijn oude vertrouwde nest.

Lees verder

WELCOME, May All Who Enter As Guest Leave As Friends

Volg het nieuws op: