In de praktijk

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Sinterklaas is het grootste traditionele kinderfeest van Nederland. De weken die vooraf gaan aan de komst van Sinterklaas, de periode dat hij in Nederland verblijft en zijn verjaardagsfeest zijn een magische tijd voor kinderen. Natuurlijk worden de Nederlandse kinderen in Londen door Sinterklaas niet vergeten. Hij heeft een speciale piet aangewezen die voor deze kinderen zorgt. 

Studio Koekoek verzorgt diverse bijeenkomsten rondom Sinterklaas. Zo is er op woensdagmiddag pietengym en het Sinterklaasfeest. 

Meer uit de praktijk

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Jaaaa, hij er weer! Onze lieve oude Sinterklaas en zijn trouwe vriend Piet. Studio Koekoek wil graag samen met Nederlandse kinderen in de sfeer komen van de magische tijd van het grootste traditionele kinderfeest van Nederland.

Natuurlijk worden de Nederlandse kinderen in Londen door Sinterklaas niet vergeten. Hij heeft een speciale piet aangewezen die voor deze kinderen zorgt. 

Op 20-11, 27-11 en 4-12 staan de Dat is Nederland(s) speelgroepen in het teken van Sinterklaas. Liedjes zingen, pepernoten bakken en Pieten gym! Geef je kind snel op voor deze drie gezellige midagen :) 

Lees verder
“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Wij, Vera (Dutch Mums) & Tatjana (Studio Koekoek) nodigen je uit om zondag 25 tussen 12.30 en 16.00 naar Hyde Park te komen voor de; 

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Neem je eigen picknick kleedje & mandje mee en deel iets uit jouw mandje met anderen!

Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, zoals ringgooien, zaklopen enz. Ouders kunnen lekker even chillen en kletsen met andere Nederlandse ouders. Kortom sluit je gezellig bij ons aan en kom in contact met andere Nederlandse en half Nederlandse gezinnen in Londen. 

Lees verder