In de praktijk

Prietpraat Odette

Op 29 April vierde "Dat is Nederland(s)!" de laatste Koninginnedag. Het was een echt feest, met slingers en ballonen. Alle kinderen zijn geschminkt als Nederlandse leeuwen en honden :)

Hier lees je hoe Odette die dag heeft ervaren.

Prietpraat

Super leuk! Ik was een hond en mijn zusje ook. Mijn vriendjes waren er ook. We hebben heel leuk samen gespeeld en de koningin is nu een prinses.

Oddete 4 jaar 

Meer uit de praktijk

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Jaaaa, hij er weer! Onze lieve oude Sinterklaas en zijn trouwe vriend Piet. Studio Koekoek wil graag samen met Nederlandse kinderen in de sfeer komen van de magische tijd van het grootste traditionele kinderfeest van Nederland.

Natuurlijk worden de Nederlandse kinderen in Londen door Sinterklaas niet vergeten. Hij heeft een speciale piet aangewezen die voor deze kinderen zorgt. 

Op 20-11, 27-11 en 4-12 staan de Dat is Nederland(s) speelgroepen in het teken van Sinterklaas. Liedjes zingen, pepernoten bakken en Pieten gym! Geef je kind snel op voor deze drie gezellige midagen :) 

Lees verder
“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Wij, Vera (Dutch Mums) & Tatjana (Studio Koekoek) nodigen je uit om zondag 25 tussen 12.30 en 16.00 naar Hyde Park te komen voor de; 

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Neem je eigen picknick kleedje & mandje mee en deel iets uit jouw mandje met anderen!

Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, zoals ringgooien, zaklopen enz. Ouders kunnen lekker even chillen en kletsen met andere Nederlandse ouders. Kortom sluit je gezellig bij ons aan en kom in contact met andere Nederlandse en half Nederlandse gezinnen in Londen. 

Lees verder