In de praktijk

“Boer Boris Bijeenkomsten

Vanaf maandag gaat de groep voor kinderen van 1 tot 3 jaar van start. We zijn makkelijk te bereiken via de overground stop “Caledonian road en Barnsbury”.  

 Tijdens de BBB’s ontdekken en leren we de Nederlandse taal. We dansen, zingen en maken muziek in een ontspannen huiselijke sfeer en het leuks van allemaal is dat we dit samen doen met leeftijdsgenootjes van je kind. 

Geef je nu op via Studio Koekoek!

Meer uit de praktijk

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Sinterklaas vieren met Studio Koekoek

Jaaaa, hij er weer! Onze lieve oude Sinterklaas en zijn trouwe vriend Piet. Studio Koekoek wil graag samen met Nederlandse kinderen in de sfeer komen van de magische tijd van het grootste traditionele kinderfeest van Nederland.

Natuurlijk worden de Nederlandse kinderen in Londen door Sinterklaas niet vergeten. Hij heeft een speciale piet aangewezen die voor deze kinderen zorgt. 

Op 20-11, 27-11 en 4-12 staan de Dat is Nederland(s) speelgroepen in het teken van Sinterklaas. Liedjes zingen, pepernoten bakken en Pieten gym! Geef je kind snel op voor deze drie gezellige midagen :) 

Lees verder
“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Wij, Vera (Dutch Mums) & Tatjana (Studio Koekoek) nodigen je uit om zondag 25 tussen 12.30 en 16.00 naar Hyde Park te komen voor de; 

“Dutch Mums en Studio Koekoek Picknick and Play’’

Neem je eigen picknick kleedje & mandje mee en deel iets uit jouw mandje met anderen!

Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, zoals ringgooien, zaklopen enz. Ouders kunnen lekker even chillen en kletsen met andere Nederlandse ouders. Kortom sluit je gezellig bij ons aan en kom in contact met andere Nederlandse en half Nederlandse gezinnen in Londen. 

Lees verder