Kinderen

TRADITIE, CULTUUR EN PLEZIER

Studio Koekoek vindt het leuk en belangrijk om Nederlandse gezinnen in Londen met elkaar te verbinden. Dit doet zij door diverse activiteiten te organiseren onder de naam "Dat is Nederland(s)!", voor zowel kinderen als hun ouders. Het meest bekend zijn de speelgroepen, maar er is nog veel meer. 

Op deze pagina leest u meer over wat Studio Koekoek uw kinderen ./allemaal te bieden heeft. Bent u benieuwd naar wat Studio Koekoek u als ouder te bieden heeft, klik dan hier.

 

SPEELGROEPEN

In contact komen met leeftijdsgenootjes en dan ook nog op een leuke ontspannen manier leren over je roots. Dat is wat Studio Koekoek uw kinderen biedt tijdens de speelgroepen "Dat is Nederland(s)!".

Deze speelgroepen hebben een grote plus ten opzichte van andere speelgroepen. Waarom? De groepen worden begeleid door Tatjana, een gedragsspecialiste (kindercoach), met heel veel ervaring in het organiseren en uitoefenen van activiteiten voor kinderen. De groepsgrote en specifieke leeftijd differentiatie maken de bijeenkomsten kindgericht en vergroten de kwaliteit. Naast dat er Nederlands wordt gesproken tijdens de bijeenkomsten wordt er een gericht programma doorlopen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen in een ontspannen setting meer te weten komen over de Nederlandse cultuur, tradities en typerende gewoontes van de Nederlanders.  

Drie keer per jaar worden in periodes van tien bijeenkomsten de speelgroepen van "Dat is Nederland(s)!" georganiseerd. 

Periode 1: September tot December, 9 bijeenkomsten

Periode 2: Januari tot Maart, 9 bijeenkomsten

Periode 3: April tot zomervakantie, 10 bijeenkomsten 

Per periode wordt een programma verstrekt. Er kan van dit programma worden afgeweken wanneer zich een actualiteit voordoet m.b.t. Nederland en het leuker is om hierop in te springen. Als ouder heeft u ook inspraak! Dat betekent dat wij graag horen of u bepaalde onderwerpen behandeld wil hebben. Per periode behandelen we drie onderwerpen. 

 

INFORMATIE PERIODE 3: WIE WAT WAAR?

Voor NL en half NL kinderen  

West Hampstead een tot vier jaar                                  Kosten £80

 

  • Tien bijeenkomsten op vrijdag 
  • Groepsgrote maximaal acht kinderen
  • Tijdstip 10.15 tot 11.00                         
  • Ouders zijn tijdens bijeenkomst aanwezig zijn
  • 3 Narcissus Road, NW6 1TJ
  • 10 bijeenkomsten 3/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 21/4 7/5, 26/5 en de laatste bijeenkomst is op 2 juni. 
  • Kinderen die de periode voorafgaand hebben deelgenomen aan de speelgroep hebben als eerste recht op een plaatsing. Andere kinderen worden op een wachtlijst geplaatst.

 

Mocht u verdere vragen hebben of uw kind in willen schrijven, laat dan een berichtje achter of neem contact op via 07903957908. 

EVENTS

Tijdens vakanties en Nederlandse feestdagen zoals Sinterklaas en Koningsdag organiseert Studio Koekoek leuke "get togethers". 

Houd de nieuwspagina van Studio Koekoek goed in de gaten of kijk op www.facebook.com/Studiokoekoek wanneer Studio Koekoek weer iets leuks organiseert! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van al het Studio Koekoek nieuws.

Tatjana Hoofs